Friday, November 25, 2011

aQ tuNggU , kO di mana . . . . .

 . . .  haiiiiLuuuuuuuuuuuuuuuu si bOOk'Qu heaRty , aQ kangen ama kamUu . . .  heeeeeeeee . . .  maaF La

terLampau jarang utk jenguK kO , jaraNg tU bukaN bermaKsud aQ Lupa tapi aQ menGingati dalam

mendOakan . .  chewahhhhhhhhhhh . . . . terUs teraNg jaK aQ kangen ama neneK keciK aQ , serius sngt2x


. . . .  . .  niE sebab utama aQ berZiarah kat bOOk'Qu heArty malam nie . . .  keLmaRin seharian aQ nunggU

dia , bersesuain ngan janji dia mau muncul tepat kuL 12.30pm , tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . .  hEeeeeeeeeeeeeee . .

cian kat neneK keCik aQ tu tentU dia ada masaLah yang dia ndak dapat controL dan di luaR kemaMpuan

dia . .  aQ tetaP percaya ngan dia , JANJI DIA , JANJI AKU GAK . . .  kan3x . . . aQ akan kangeN  ama

kaMu seLaLu si nenek KeCikkkkkkkkkkkkkkk . . . .  MudahaN semua akan baiK2x saja n jaga selaLu hati

muuuuuuuuuuuuuuu . . .  tQ . . . .




                               . . . .  aQ tOmottttttttttttt , dia tOmeyyyyyyyyyyyy . . . . 

Tuesday, November 15, 2011

. . . 31 HARI MENUNGGU MU . . . .

 . .  . .  lama taK beZiarah kat bOoK'Qu heaRty nie , hUrmmmmmmmmmm  . .  meSti dia dah majuK giler ngaN aQ . . kaN3x . . . . hEeeeeeeeeee . . , maU buka belOg nie puN aQ hampiR Lupa paSswOrd , . . , hampiR serabuT weyyyyyyy . . .  sengaLLLLLLLLLL . . . .   biasaLa AKU SUKA NULIS TAPI SUKA AKU TIDAK ADA SELALU . .  hEeeeeeeeeeeee . . copy n paste ayaT soWng bLogger . . . ,

 . . . . sepatUtnya aQ plaN maU sTarT nuLis hari iSnin yaNg LaLU . . . . haRi tu bersamaan haRi SIJIL PELAJARAN MALAYSIA ( SPM )  si neneK kecik aQ . . . , haRi niE dah maSuk haRi ke-3 dia berjuaNg ,aQ dOa'in dia ngaN kawaN2x selaLu akaN di permudahkan . . . . . tiada Cara lain sUdah aQ maU kabaRkan haNya melaLui beLog niE jaK la , mudahaN sUma akaN ada kebaikaN . . . . .

 . . .  fOn aQ kOmpOm udah ndaK bole gUna , udah 2 hari aQ ndaK guna fOn  , alamaTnya mmG maU hantaR bengkeL lagi la fOn aQ itU . . . bukaN saL fOn aQ yaNg rOsaK itU aQ maU story , tapi saL janji aQ ngan si neneK keciK aQ , 31 HARI MENUNGGU MU . . . . .

 . . .  ada sesUatU yang aQ raSa pelik udah berLaKu time sTart jaK hari 31HARI ITU . . . entah sesuatU yang kebtulan ka atau apa ka ? ? ? . . .  time maLam isnin tu gaK la aQ taNpa si neneK keCik fOn aQ teruS buaT haL , aQ betuL2x raSa pekara tU peliK giler , padahaL pagi2x tu fOn tU wOkeh2x jaK tiada tanda utK mampusssss . . . . , sampai sekaraNg aQ maSi rasa peLiK , kenapa yerK fOn aQ tU meSti rOsaK . .

  . . .  yaNg sebenaR2xnya banyaK benda yaNg aQ maU iSi kaT dalam beLog niE tapi  . . . .  fOn rosaK suma jadi haL . . . . sUma tulisan ada dalam fOn tu , adUyaiiiiiiiiiiiiii . . . .  mengikuT perancaNgaN asaL , aQ maU cOpy n paSte suma sms si neneK keCiK dalam belOg niE sepanjaNg tempoh 31 HARI niE , banyaK la KISAH KITA oWg dalam fOn tu tapi . . . . . sengaLLLLLLL malaS aQ maU kaSi stOry , pOintnya sKrg mmG tiada apa2x la yaNg maMpu aQ tuLiS . . . juSt nulis gOssiP yaNg ada kaT jiWa n kepala aQ sendiri jaK , cOntOhnya mCm sekaraNg nie La . . . .  memaNg ndaK beSt sngt2x . . . . haKktuuiiiiiiiiiii . . . .

 . . . terima kaSi si neneK keCik udah baGi piC' gigi tariNg kesayaNgaN aQ . . .itU la temaN aQ dalam 31 HARI MENUNGGU MU . . , buaT yang terbaiK untuK SPM mu , doa aQ akaN selaLu mengiriNgi setiap heLa naFaSmu . .  insyaALLAH . . . . . . AKU AKAN SELALU KANGEN AMA KAMU . . . .  hEeeeeeeeeeeeeeee . . . . hidUng kembaNg2x , muLut ada LOngkaNgggggggg . . . .  CubiT pipi bOle . . . . . meOwwwwwwwwwwwwwwwww . . . . . Qu'Qai busyuK malaS maNdi . . .  weKKKKKkkkkk. . .



                                 . . .  niE tariNg aQ , saNg keKunaNg . . . muktamad . .  hEeeee . .