Tuesday, September 27, 2011

. . . hEaRty' Qu . . . . .


 . . . . seLaLU haTi di serU utK berkaTa , namUn kaLi ini niE BIAR JIWA yaNg berkaTa-kaTa . . . . pejaM maTa , TuruTi biSikaN jiWa jaNgaN Lupa baWa akaL berSama . . . .

 . . . . aQ merajuK La  . . . kO maU gaNaS2x bOle . . . aQ baGi penaMpaR bertUbi2x , penUmbuK beRtubi2x , bagi fLyiNg kiCk bertUbi2x . . . . aQ tariK eLinga saMpai merah , piCit hidUng n tuTup muLut kO dgN stOkiNg yg taK baSuh 22x2 haRi . . . aQ ikaT kO d poKok , geLitiK kO sampai pengsan . . aQ tiNggaLkaN kO sOwNg diRi aT kUbuR mLm jumaaT . . . aQ pggL geNg gUrLz beLaSah kO saMpai kOma . . . . ehhh taK bLe taK bLe , aQ jerK yaNg bOle belasah ko sebab aQ maRah kaLu ada oWg LaiN yaNg cederakaN kO dgN sengaja keCuaLi ALLAH . . . .  lepaS tU aQ akaN jaGa kO baLiK saMpai kO sembuh dari saKittttt . . .  hEeeeeeeeeee . . 


 . . . . ada aQ kaTa aQ ndaK maU di gaNggU . .  ? ? ? ada taK ? ? ? aQ taK sUka kO kaTa kO mNgaNggU aQ . .  taK sUka fahammmmmmmmmmmm .  . .  len kaLi jgN berani kO kaTa Lg . . . kaLu kO yaNg ndaK maU mssge ngaN bg taU jaK . .  mesti kO bUriNks . . .  kaN3x . . .  . . bUriNkS bab aQ niE mMbOsankaN kaU . .  Hurmmmmmmm . .  maaF kaLu aQ mNggaNggU . . . . 


 . . . . jeleSnya aQ . . . bagUs betuL ini oWg "BERCINTA LEPAS NIKAH" , tu Lebih indah kan3x . . hEeeeeeeeeeee . .  . . kaLu bOle aQ pIn naK berCinta LepaS nikah La plaK . . . hahahahaha . . . gataL n gediK eXtra betuL budaK keCiK  niE beLum SPM dah maU ceTa saL nikah . .  taPi ada aQ kesah . . . . kaU taU aQ peRnah beRcita2x utK nikah umuR 21 tahUn . .  hEeeeee . . .  ngaN aQ mNgiMpikaN PERCINTAAN LEPAS NIKAH . . . . . wawawawawa . . .  


 . . . . dia niE seOraNg pemaLU , penaKut , sUka Lari daRi masaLah , sUka sNgt2 ngaN KunaNg2x , maNja , ngada2x , baiK , peraHsia , peNdendaM , sUka maKan kaCaNg n rOti caNai . . . . sUka minUm neStum panaS ndaK sUka makaN pedaS , maLaS maNdi , sUka rOck Lee , peNdiam , kayU , paNdai , sUka buaT aQ terseNyum , sUka ngaLah , sUka nyaNyi , taK peRnah beRciNta , sUka pOmpuaN tOmbOi n beraMbuT peNdeK , sUka guRLz yaNg ada tahi laLat s pipi , suka gUrLz yaNg paNdai jahit , sUka gUrLz ada taRing . . . tU jaK yaNg aQ iNgaT , yaNg len2x dah Lost memOri . . .  hEeeeeeeeee . . . 


 . . . . aQ mimpi ada ulaR LigaN aQ ,besaR siOt uLaR tU . . . oWg tUa2x kaTa , tU taNdanya aQ dah naK nikah taPi aQ ndaK peRcaya . . . . jOdOh itU rahsia ALLAH . . . siaPa dia daN di mana dia tU taK pentiNg , jaNji dia bOle jadi imam dalam sOlatQu . . . penemaN sUka daN duka kU . . .  setia pada kU  . .  ndaK reLa d mandUkan . .  aQ niE kedeKut kaSih sayaNg . . .  aQ daK sUka beRkOngSi kaSih sayaNg . . .  ndaK sUka sebab ia buaT hati aQ saKit . . . .  siaPa dia dan di mana dia aQ ndaK maU amiK tau yaNg penting dia bOle jadi imam dalam solaT Qu . . .  dia setia padakU . . . dia bOle terima seMua kekuraNgaN yaNg ada dLm diri aQ daN yaNg paling penting kaMi saLing memahaMi . . . .  jUjuR antaRa satU sama Lain . .  saLing mmpeRcayai dn  meleNgkaPi serta meLindUngi antara satU sama lain . . . .  aQ kaLu bOle naK nikah ngan oWg yaNg lebih tua dari aQ 3 tahUn , ndaK suka oWg yaNg sama uMur . . . . aQ sUka ngaN lelaKi yaNg ada jaNgguttttttttt . . . hEeeeeeeeeeee . . . . . 


 . . . . kO maU taU NWYK kata dia taKut kO JATUH HATI ngan aQ . . . OMG . . . muLa2x dNgaR mMg mNgarUt  . . .  kan3x . . . sebab beNda tU mmG trUly MUSTAHIL . . . .  aQ kaTa La mCm niE si AB' tu NDAK AKAN n NDAK PERNAH akan jatuh cinta ngan aQ sebab dia tU jUst sUka budaK tOmbOi . . . oWg yaNg Lebih berUsia adri dia n budaK kelaNtan . . . laGi pUn ciRi2x ndaK ada dalam diri aQ n aQ bukaN oWg kelaNtaN . . .  kaN3x . . . . dia kaTa mCm sebab masa aQ bercinta ngan raMLy , dia baGi naSihaT taK yah La ngan c raMLy tu . . . . tapi aQ ndaK amiK pUsingggggggg . .  hEeeeeeeee . . . kaU rasa benda niR Lucu tak . . aQ ndaK berani kOmen , laGi satU NWYK kata , TIADA BENDA MUSTAHIL DI SISI ALLAH . . . mmG tiada benda mUstahiL di sisi ALLAH tapi dalam bab niE seriUs aQ kaTa mmG MUSTAHIL sebab aQ mmG yaKin banget . . . . . .


 . . . . kadaNg aQ takut gaK maU ceta saL kO aT mmbeR , taKut dOwang kaTa kiTa BERCINTA . . . .  ramai Mmber aT skULL taNya Qu' K tU paKwe kaK waNi ka ? ? ? kaK LySa pUn ingaT kiTa  lOving cOupLe  . . .  kadaNg aQ terseNyum sOwNg2x caM oWg ndaK betuL biLa teringaT saL nih , apaLa MngkUk sNgt dOwNg kaTa kiTa berCinta , peNing kepaLa aQ . . . . naK tergelaK puN ada , LuCu baNget deh mCm mana La dOwNg bOle terfiKir benda tU . . . . 


 . . . .  tO be cOntinueeeeeeeee . . . . 


                                                    . . . taKamakataKaCin . . . . 

Wednesday, September 21, 2011

. . . aQ daN dUa minggU . . . .



 . . . .  ini pesanan si neNeK keCik yaNg cyumeLL . . . . .





 . . . .  jaNgaN nakaL2x . . . 
 . . . .  jaga sOlaT mU . . . 
 . . . .  jaNgaN meLaWaN caKaP maK ngaN baPaK . . . . 
 . . . .  jaNgaN Lupa baCa QuraN . . . . 
 . . . .  jaNgaN LuPa toLoNg maK ngaN baPaK . . . .
 . . . .  jaGa haTi baiK-baiK . . . . 
 . . . .  jaNgaN sedih-sEdih . . . . 
 . . . .  jaGa diri baiK- baiK . . . .
 . . . .  jaNgaN dieT . . . . 
 . . . .  jaNgaN buaT beNda bahaYa . . . . 
 . . . .  jaNgaN maNdi maLam . . . .




 . . . . .ingaT pesanaN si neneK keCik yaNg cyumeLL nih . . . .  jaNgaN seSekaLi inGkaR . . . .  kaLu

iNgkaRi , aQ ciNcaNg2x kaU LumaT2x . . .  ada Faham taK . . . .  tQ' BUAT AKU TERSENYUM . . . .

kaU sahabaT kaU la temaN . . . .  TERIMA KASIH ILAHI keraNa KAU teLah mNgaNugerahkaN

sahabaT yaNg teriNdah seperTi AB' . . . . .  jaGa diri baiK2x . . .  tUnggU aKu . . . . i wiLL remembEr u

aLwayS n i wiLL miSS u eVerydaY . . . . . .



Friday, September 16, 2011

my name keKUNANG


 . . .  tutttt . .  tuuttttttttttttt . . .  tutttttttttttttttttttttttttttt . . .  ( buNyi smS ). . . . .



 . . . . kO taU taK " budaK metaL batU 2 seteNgah " . . . . . aQ ada negOk sOwaNg budaK pakai bajU

birU caiR beLaNg pUtiH n berSeLuaR creammmmm . . . bUdaK tU ada jaNggutttttttt , sUmpah cuTe

baNget aQ suKa  . . . . dia sUka baNget buaT peAce , ada piC' dia berbaRiNg aQ dah cOpy n paSte pOn .

.  hEeeeeeeeeeeee . . . aQ maU taNya kO kenaL ka ngaN dia ? ? ? ? ?



 . . . .  haPPy baNget aQ dah jUmpa lama grOup tU . . .  miNggU nih gaK aQ taK taU cam ne La tergeraK

haTi maU negOk prOfiLe " RyaN kentaNg " kaWaN kO tu . . . . aQ nampaK piC' satU team bOla aQ

kLiK La naK negOk  . . . .  daLam raMai2x oWg daLam piC tU , aQ tertaRik ngaN budaK berjaNggut

yaNg berbajU beLaNg putih , budaK tU di taG " Qu kekuNanG " . . .  tetiba aQ raSa haPpy semaCm . . .

sOry tO say piC tU daLam geNggamaN aQ sUdah . . .  dalaM haL ini tiada saPa yaNg baNtu aQ

menemukaN piC itU , aQ cari sndiri dgN bantuaN iLahi . . .  cyumeL la budaK tU mCm budaK2x w/pUn

dia berjaNgguttttttttttttt . . . .



 . . . .  ya kah kaLo kaU ndaK sUka aQ simpaN piC' itU aQ bole padam taPi jaNgaN tipU aQ . . .  maaF

mgKin aQ taK patUt jUmpa pUn piC' tu . . .  kaN3x . . .  bOdOhnya aQ , rUpa2xnya piC' yaNg seLaLU

aQ negOk tU bukaN AB' . . .  maaF baNget . . . aQ yaNg saLah , aQ terLaLu n teriNgiN baNget nyiMpan

piC' tU taPi aQ taK mmPu Lagi , sebaB itu bukaN kO . . .  kaN3x . . .  saKitnya , aQ ndaK taU naPa tetiba

hati aQ teraSa pedih n air maTa kU teraSa maU ngaLir . . .  sUmpah air maTa aQ dah di tUbir maTa ,

teraSa can taK layaK naK negOk wajah kO waLaU sekaLi . . .  TERIMA KASIH SEBAB JUJUR . . . .



. . .  aQ ndaK taU naPa aQ teraSa maU mNagiS  . . . .  aQ ndaK taU napa aQ sediH baNget . .  barU jaK

tadi time aQ ngah saVe piC' tU aQ tersenyum sOwaNg2x tapi tuaN pUnya piC' tU maU ngaKu yang tu

bukaN piC' dia . . .  aPa boLe buatttttttttttttt , may be tuaN piC tU taK sUka aQ negOk piC' dia . .

hEeeeeeeeeeeee . . .  FATIN NUR ALWANI jaNgaN mEnagiSssssssssss . . . . .



Monday, September 5, 2011

. . . D . O . A . . . .

BISMILLAHINIRRAHMANNIRROHIM' . . . . .

 . . . ya ALLAH , saaT ini daN ketika ini haMba-MU yaNg hina Lg berdOsa ini ingiN memOhOn

pertOloNgaN dari-MU ya' ALLAH . . .  saaT daN ketiKa ini sahabaT kU AB' sedaNg mNjaLani ujiaN

dari-MU , kU memOhOn ya ALLAH ringaNkaNLah ujiaN yaNg teLah KAU tiMpahkaN untuKnya

sEsUnggUhnya dia hamba-MU yaNg Lemah KAU berikanLah keSembuhaN kEpada dririnya . . . . .


 . . . ya' ALLAH ,  aKu bersaKsi tiada tUhaN meLaiNkaN ALLAH dan MUhammad itU keKaSih ALLAH

, ya' RABBI , ya' KARIM kepada-MU  kU bermOhOn KAU berikaNLah keberkaTan kepada hidUp AB' ,

KAU tuNjuKKan Lah jaLan yaNg benaR kepada dia . .  KAU permUdahkaN Lah sEgaLa UrUsan dia ,

KAU tiuPkanLah kEsabaraN yaNg tiNggi daLam hatiNya . . .  KAU haPuSkaNlah segaLa naFsU yaNg

mnGuasainya . .  KAU berikaNLah ia rahmaT-MU seSuNgguhnya haNya ENGKAU saja yaNg maMpU

memaKbuLkan permintaanku . . . .  aaminnn ya ALLAH . . . . . .