Friday, September 16, 2011

my name keKUNANG


 . . .  tutttt . .  tuuttttttttttttt . . .  tutttttttttttttttttttttttttttt . . .  ( buNyi smS ). . . . .



 . . . . kO taU taK " budaK metaL batU 2 seteNgah " . . . . . aQ ada negOk sOwaNg budaK pakai bajU

birU caiR beLaNg pUtiH n berSeLuaR creammmmm . . . bUdaK tU ada jaNggutttttttt , sUmpah cuTe

baNget aQ suKa  . . . . dia sUka baNget buaT peAce , ada piC' dia berbaRiNg aQ dah cOpy n paSte pOn .

.  hEeeeeeeeeeeee . . . aQ maU taNya kO kenaL ka ngaN dia ? ? ? ? ?



 . . . .  haPPy baNget aQ dah jUmpa lama grOup tU . . .  miNggU nih gaK aQ taK taU cam ne La tergeraK

haTi maU negOk prOfiLe " RyaN kentaNg " kaWaN kO tu . . . . aQ nampaK piC' satU team bOla aQ

kLiK La naK negOk  . . . .  daLam raMai2x oWg daLam piC tU , aQ tertaRik ngaN budaK berjaNggut

yaNg berbajU beLaNg putih , budaK tU di taG " Qu kekuNanG " . . .  tetiba aQ raSa haPpy semaCm . . .

sOry tO say piC tU daLam geNggamaN aQ sUdah . . .  dalaM haL ini tiada saPa yaNg baNtu aQ

menemukaN piC itU , aQ cari sndiri dgN bantuaN iLahi . . .  cyumeL la budaK tU mCm budaK2x w/pUn

dia berjaNgguttttttttttttt . . . .



 . . . .  ya kah kaLo kaU ndaK sUka aQ simpaN piC' itU aQ bole padam taPi jaNgaN tipU aQ . . .  maaF

mgKin aQ taK patUt jUmpa pUn piC' tu . . .  kaN3x . . .  bOdOhnya aQ , rUpa2xnya piC' yaNg seLaLU

aQ negOk tU bukaN AB' . . .  maaF baNget . . . aQ yaNg saLah , aQ terLaLu n teriNgiN baNget nyiMpan

piC' tU taPi aQ taK mmPu Lagi , sebaB itu bukaN kO . . .  kaN3x . . .  saKitnya , aQ ndaK taU naPa tetiba

hati aQ teraSa pedih n air maTa kU teraSa maU ngaLir . . .  sUmpah air maTa aQ dah di tUbir maTa ,

teraSa can taK layaK naK negOk wajah kO waLaU sekaLi . . .  TERIMA KASIH SEBAB JUJUR . . . .



. . .  aQ ndaK taU naPa aQ teraSa maU mNagiS  . . . .  aQ ndaK taU napa aQ sediH baNget . .  barU jaK

tadi time aQ ngah saVe piC' tU aQ tersenyum sOwaNg2x tapi tuaN pUnya piC' tU maU ngaKu yang tu

bukaN piC' dia . . .  aPa boLe buatttttttttttttt , may be tuaN piC tU taK sUka aQ negOk piC' dia . .

hEeeeeeeeeeeee . . .  FATIN NUR ALWANI jaNgaN mEnagiSssssssssss . . . . .



No comments:

Post a Comment