Friday, January 6, 2012

. . , akU sEpi TanPa Nya . . .

http://www.youtube.com/watch?v=KzbrDZwLwv0&ob=av2n

. . . , da bERhaBuk aPa Book'Qu hEaRTy akU daN si Dia ni kuT . .  sEbab akU da LaMa Tak uPdaTe . . hEeee . . bUkan aPa siBuk main GaMe . . . saMpai aDa yG nak pRoTess Tak maU uPdaTe bLoG kaMi ni . . haRi ni akU mEnGambiL kEsemPaTan yG aDa sEbab RAJA PC da kUa nGan wiFe dia G paSaR maLam . . .  haha . . . hEy kaMu .. kaMu . . akU skG mOod sEDih ni , nak Tau kEnapa , kaLu nak Tau akU kaN3x . . kanGen aMa QU KEKUNANG . . . Dia Tu saPa ? ? dia Tu saTu2x Nya CuCu yG akU aDa buaT maSa skG laRh . . cUcu anGkaT jak laRh . . . CuCu yG beTuL2x COMING SOON . . wawa GEDikNay . . aPa2x pUn dEnGaR laRh ciTa akU ni . . ehhh bUkaN denGaR baCa jakkk . . . kaLu kaORanG maU Tau da LiMa haRi akU TanPa Nya . . sUNyi sEpi mERanTai haTi . . . sakiT haTi . . RinDu yG TeRpenjaRa . . sEmakiN haRi , sEmakiN mEnYeSak daDa . . hURmmmm . . sUmPah !!! akU kanGen Dia . . TaPi , akU uDah buaT saLah nGan Dia . . akU uDah Luka kaN haTi Nya . . Ouuuhhhh , kEjaMNya akU . . sERiuS . . akU TakuT akaN kEhiLanGan Nya . . sanGaT2x . . haRi dEmi haRi akU TunGGu Dia mUncuL . . TaPi . . . haTi kU haMpa . . MunGkiN dia maSih peRlu kaN wakYu yG LeBih panJanG kuT . . aRhhhh . . sEdih Nya . . kanGen BanD akU mEnyeRanG LaGi . . MunGkiN baGi oRanG laiN 5 haRi Tu . . kEjaP jErk . . TaPi baGi akU maCam 5 TaUn Tuuuu . . Fuhhhh . . sEbijik ayaT FaLL in LovE . . gEDik ovEr dOs . . dah LaMa akU daN dia nDak bERgoSiP . . . RinDu nak dEnGaR muLuT buSyuk Nya mEmbeRi kOmen . . jahaTNyaa . . gURau jERk . . muLuT Nya Si PENAKUT CILI baU wanGi sEhaRum kaSTuRi laRh kUnun2x :p . . sETiap kaLi akU d sEranG pEnyakiT kanGen BanD akU meSTi denGaR LaGu KEHADIRANMU by VAGETOZ . . kEjaP2x MaU peRaSan dULu . . si PENAKUT CILI yG haDiah kaN akU LaGu Tu . . HEeee . . GeDik mix pERaSan TuL . . TaPi sUKa sUki akU LaRh maU peRaSan . . kaN3x . . aDa akU kESah , TaLk To ThE haNd . . sERiuS , akU sUKa LaGu Tu . . sEbab nTahhh . . akU TiaDa jawaPaN laRh pULak . . akU dEnGaR beRuLanG kaLi . . dah aBeS uLanG laGi . . lePas Tu uLanG laGi . . nak kata jEmu . . beLum TeRasa d hEaRTy . . sErius akU bEnaR2x beRhaRaP dia akaN munCuL unTuk TemaNi akU . . sErius , akU bOsaN TaNpa Nya . . raSa sUNyi . . sanGaT2x . . hEy kaMu . . kaMu yG nGah baCa bLoG akU ni . . akU maU minTa ToLg , ToLg dOakaN kaMi kEmbaLi beRsaMa sEperTi dULu . . akU Tau akU saLah TaPi ToLg maaFkaN akU . . jGn hukUm akU laMa2x . . akU Tak sanGGuP . . sEriuS . . akU benaR2x nDak sanGGuP . . kERna kaU jak Cucu yG akU miLiki . . sahaBaT TeRhEbaT baGi kaUm LeLaki jak laRh . . kaUm peRemPuan Lain ceRiTa . . kERna akU daN cUcu kU ada kiSah kaMi TeRsEnDiRi waLau pUn kisah kaMi d naMa kaN KISAH KITA . . hEeee . . aPa2x pUn JANGAN DI UCAP SELAMAT TINGGAL PADA DIRIKU . . akU nDak maU . . sErius akU bEnaR2x nDak maU . . akU nDak maU mEmuTuSkaN PERSAHABATAN kiTa . . jGn pErNa TERpikiR unTuk TinGGaLkaN daN akhiRi KISAH KITA nGan PENGAKHIRAN yanG mEnyakiT kaN haTi maSinG2x . . sErius akU mEmanG nak mUncuL di phOne TaPi akU takuT kaU waT donT know . . sEdanGkan mSj d FaCeBook pUn kaU nDak rePLy2x . . aPa2x pUn akU maSih mEnunGGu Mu CuCu kU . .

 ........ , sERius akU kanGen kaMu sanGaT2x ..........

No comments:

Post a Comment